Upcycling t-shirts

T-shirts, t-shirts en nog meer t-shirts in mijn kast. Maar de een is te kort, de ander saai, en een ander heeft een vlek middenop. Wat doe je ermee? Hier een paar voorbeelden van mijn eigen upcycle-shirts.

kuyichi upcycledHet paarse Kuyichi-shirt heb ik via Marktplaats gekocht maar was iets te kort; de mouwen heb ik onder als ‘band’ er aangezet en nu heb ik een prima zomershirtje!

marinecombiDe marinestreep is weer terug in de mode en dit stuk t-shirt lag nog in mijn lappenmand. Verder nog een grijs shirt van mijn man en gecombineerd is het weer als nieuw!

 

 

 

 

vlindershirtHet roze shirt is van stevige, mooie kwaliteit en gaat daardoor heeeeel lang mee. Maar ja, daardoor raak je er wel eens op uitgekeken… Ik heb ‘m gecombineerd met een druk tricot stofje van een tweedehands jurkje, en nu is het mijn favoriete shirt om te dragen! De stof heb ik erachter gelegd en vervolgens heb ik uit de vrije hand een vlinder gestikt. Als laatste dan nog wat roze stof wegknippen en voilà; een mooie vlinder!You may also like