NAAIATELIER

Maatwerk, verstelwerk en reparaties

Geen tijd of zin om zelf te naaien? Laat uw naai- en verstelwerk dan aan mij over. Ik ben gediplomeerd coupeuse en heb naast een goede naaimachine ook lockmachines voor een professionele afwerking. Ook de moeilijke stoffen zijn in goede handen bij mij. Locatie: Zuidhorn (Groningen)

Enkele tarieven:

  • Rits vervangen: broek/rok 13 Euro, (winter)jas 29 Euro (incl. nieuwe rits)
  • Lengte innemen van broek/rok/jurk: vanaf 10 Euro
  • Lengte innemen van pantalon (blinde zomen): vanaf 15 Euro
  • Vlekken/gaten stoppen, kniestukken opstikken: vanaf 6 Euro
  • Broekzak repareren: vanaf 6 Euro
  • Ander verstel-/naaiwerk: prijs op aanvraag

I.v.m. grote drukte maak ik geen gordijnen meer korter. Ook het repareren van tenten en leren tassen lukt niet meer.

Joanna

/ Firmatique.nl

Ik ben er erg blij mee! Netjes gedaan, ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb. (3 ritsen vervangen in 2 jassen en een tas)

Johanna

Gevraagd: zou jij mijn bootkussens kunnen oppimpen? Geweldig resultaat, ze zagen er niet uit en nu lijken het wel koninklijke kussens, keurig genaaid en binnen een week!! klaar en voor een hele schappelijke prijs. Van mij krijgt ze het maximale aan ******. Zeer aan te bevelen.

Tine zegt:

Ze werkt netjes en snel, ze komt met goede oplossing en kan putten uit een grote voorraad lappen. Het lievelingsvest van mijn zoon is bijna nog mooier geworden, nu er een applicatie over de scheur heen zit. De legging waar een gat in gevallen was, van mijn dochter kan weer een tijdje mee. En mijn jas waar de rits van kapot was is weer als nieuw! Super bedankt Dymph!